Rött betyder kör, eller köp!1 min read

Ja det är dags för nedgång på börsen igen. Hur stor den är den här gången kan väl ingen veta, men jag har valt att börja spendera likvider i större mängd nu. Jag har suttit och lagt in ordrar och teknat in alla likvider som finns tillgängliga, belåningsmöjligheten låter jag vila än så länge. Det är främst fokus på befintliga innehav, och de stadigare bolagen främst. Ett undantag är att köpordrar lagts in i H&M under 300kr, inte säkert det sjunker så mycket, men det är åtminstone en chansning.

SEB, Swedbank, Nordea, Handelsbanken, Atlas Copco, H&M, Castellum och Ratos främst som ska fyllas på. Endel ordrar gick igenom idag, och det är inte helt omöjligt att fler går igenom allteftersom nedgången fortsätter.

Jag har också tagit position i Realty Income Corp och HCP, samt fyllt på en liten post till i KMI, timmarna innan beskedet om utdelningssänkning kom igår. Tillsammans med STAG har jag nu två amerikanska månadsutdelare -även om beloppen just nu är högst blygsamma. Och två kvartalsutdelare.

Må gott och investera väl!