På köpfronten intet nytt1 min read

Det har varit rätt tunt med inlägg på sistone, främst för att det inte skett några speciella börshändelser. Den rätt skarpa uppgång som skett har nu pågått i ungefär fyra veckor och därför har det inte funnits några skäl att göra någonting. Några utdelningar har inte kommit in heller, dock kommer det utdelningar närmaste två veckorna…

Jag har noga följt uppgången och förr eller senare stöter vi på motstånd och när det sker lär börserna åka söderut återigen. Möjligtvis dippar det nedåt inom någon vecka, men april bör annars kännetecknas som en tydligare nedgång. Framförallt tror jag toppen nås i individuella aktier i samband med att utdelningar avskiljs. Det är väldigt frestande att gå ur marknaden i ett flertal bolag som återhämtat sig fint.

Orostecken på olika plan växer i omfattning, vilket lär spilla över på marknaderna förr eller senare. Men något som triggar ett ras har ännu inte uppenbarat sig, men gör det lär det vara så att “cash is king” i ett sådant scenario… Om nu inte någon hacker stjäl även mina likvider förstås!

Må gott och investera väl!